Cesta našeho menu v rámci Jídla z blízka

09. 07. 2013
/

9. 7. 2013

Přečtěte si článek kuchaře, Hugo Hromase, který pro vás sestavil letošní tříchodové menu v rámci slavnosti Jídlo z blízka spolu s Janou Burianovou. Hugo popisuje myšlenku a cestu jeho skladby menu skutečně od píky. Nechte se zlákat nostalgickou projížďkou po naší zemi, díky níž pochopíte, co skutečně znamená regionální surovina, láska k hospodářství a poctivá dřina na poli.

Lidové noviny – Brněnská kavárenská scéna vítězí. I díky architektovi

11. 04. 2012
/

11. 4. 2012

Článek propagátora architektury, Adama Gebriana, vás provede brněnskou kavárenskou scénou, která byla v posledních letech znovuzrozena. Na stoupající oblibě kávy a dobrého jídla má zásluhu také příjemné kavárenské prostředí. Hned několik zajímavých projektů je spojeno se jménem architekta Bistra Franz, Martina Hrdiny.

>> Brněnská kavárenská scéna vítězí. I díky architektovi