Degustace vín z vinařství Hrdina & dcera (Jídlo z blízka)

Festival Jídlo z blízka v bistru Franz nabídl dne 16.7. řízenou degustaci rodinného vinařství Hrdina & dcera z Velkých Bílovic. Od 18:00 návštěvníci mohli ochutnat vína vzešlá z poctivé práce vinaře, pana Jaroslava Hrdiny, jenž je rád seznámil s chutí a přípravou svých vín.

+ FB událost

Wine Tasting from Gotberg Winery (Jídlo z Blízka)

On the 11. 7. as part of the Local Food celebration, we will be having a wine tasting from the young Gotberg winery, producer of quality wines from Popice, holder of many international awards and represented at the Salon of Czech Wines. Michal Mlejnek wil guide us through their Wines and the winery philosophy 8 selected organic quality wines were offered for tasting.

+ FB event

+ www.gotberg.cz

Jaroslav Rudiš: Národní třída

Saturday 22. June | 19.00

+ FB event

Writer Jaroslav Rudis read exerpts from his new book in Bistro Franz. We served the food preferred by the hero of his novel, the suburban brawler, Vandam. Particularly, Vandam's bloody steak or tripe soup and J99 and K2 from Priessnitz played.

  • Interview with Jaroslav Rudiš> below
  • Photo gallery from last year's reading below> below

Jaroslav Rudiš: Národní třída

sobota 22. června | 19:00
+ FB událost

Spisovatel Jaroslav Rudiš četl ze své nové knížky v brněnském bistru Franz. K tomu se podávala jídla, která má rád jeho literární hrdina, sídlištní rváč Vandam. Mimo jiné Vandamův krvavý steak nebo dršťková polévku a hráli J99 a K2 z Priessnitz.

  • Rozhovors s Jaroslavem Rudišem > níže
  • Fotogalerie z loňského čtení níže > níže