Hodina Země v Bistru Franz

bfzeme1
18. 03. 2017
/

sobota 25. 3. od 20:30

Bistro Franz se každoročně připojuje k Hodině Země.

Přijďte s námi zhasnout – v sobotu 25. 3. od 20:30, a symbolicky tím poukázat na člověkem způsobené klimatické změny, o kterých víme, a každý z nás se může aktivně podílet na jejich řešení.

Co pro planetu a klima můžeme dělat každý den? Inspirujte se.

Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • Foto : www.takatukaphoto.com

    + FB stránka \ + FB událost

    Zítřejší obědové menu

    pátek
    20. 04.
    / vaří Tomáš
    (od 11:00 do 14:30)

    • Mrkvová polévka s chilliCarrot soup with chilli9
    • Krémová tuřínová polévka s parmezánovými krutonyCreamy swede soup with parmesan cheese crutons1,7,9
    1. Zeleninový salát s bulgurem, hruškami, gorgonzolou a vlašskými ořechy, řeřichový vinaigrette Vegetable salad with bulgur, pear, gorgonzola and wallnuts, watercress vinaigrette1,7,8,9,12 169 Kč
    2. Krůtí kari (140g, krůta ekofarma Zelenka) v kokosovém mléce s mangoldem a plátky mandlí, basmati rýžeTurkey breast curry with coconut milk, bok choi, almonds, basmati rice8,9,12 179 Kč
    img5069
     

    Brunch každý víkend

    21. 03. 2018
    /

    Pravidelně každý víkend se můžete těšit na brunch / v sobotu a v neděli od 9:00 do 12:00 hod vám nabídneme vejce benedikt s medovou šunkou a holandskou omáčkou. Dále například koblížky se skořicovým cukrem, tvarohovou pěnou, povidly a pečenými kokosovými plátky nebo Lívance v omáčce z červeného vína a lesního ovoce, a samozřejmě klasické snídaně. 

    Týden Města & bistro Franz – ve středu 17. 5.

    13. 05. 2017
    /

    Bistro Franz se letos připojí k týdnu města na jeden den –  ve středu 17. 5. a ve svém přilehlém prostranství zpříjemní svou venkovní obsluhou posezení všem účastníkům či kolemjdoucím. Níže najdete speciální menu pro tento den. 

    Od ponděli 15. května až do soboty 20. května oživí obyvatele Brna své ulice a náměstí kulturními a sousedskými aktivitami v rámci akce Týden Města.

    Darujte poukázku k návštěvě bistra Franz

    20. 12. 2016
    /

    Vyberte poukaz k návštěvě našeho bistra, který vám nebo vašim blízkým udělá největší radost.

    1. Poukaz v hodnotě 100 Kč
    2. Poukaz v hodnotě 200 Kč
    3. Poukaz v hodnotě 500 Kč
    4. Poukaz v hodnotě 1000 Kč

    Napište o který máte zájem na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a ihned si jej můžete vyzvednout u nás na baru.

    Dvoudílný rozhovor s Radkem Nozarem / FINMAG

    18. 02. 2017
    /

    1. díl / Bistro Franz: Brzy zavřete, říkali. Zavřeli oni

    2. díl / Málem jsme otevřeli hospodu s Járou Rudišem

    Kristýna Kašpárková z časopisu FINMAG vyzpovídala Radka Nozara – dozvíte se, jak to celé před 5lety začalo, jak bylo těžké zpočátku shánět čerstvé suroviny, kdo nám pomáhal dotvářet směr podniku a proč nám třeba chutnají více autentická vína...

    #Midnight #bistro #brno #bistrofranz

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),



    Domácí limonáda. Dáte si? #homemade #cool #cold #bistro #veveri14 #brno #cute #drink #fresh

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Ovocný salát s ořechy a datlovým sirupem #food #breakfast #bistro #bistrofranz #brno #fruits

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Čokodortík od Kokina #dessert #food #bistro #bistrofranz #brno

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    U nás v bistru #autumn #food #breakfast #dinner #lunch #brno #bistro #bistrofranz

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Bistro aktualne zvenku. Karel Schwarzenberg uvnitr. #napivo #napivoskarlem #veveri #bistro #beer #summer #street

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),

    bfzeme2