Předvánoční nabídka Bistra Franz

20predvanocninabidka

Připravuje: Bistro Franz + Michal Rachad Hromas

Rádi pro Vás nachystáme tradiční i méně tradiční pokrmy pro Váš Štědrý večer.
Níže uvádíme nabídku včetně cen a původu surovin.
Ceny neobsahují obal, počítáme s tím, že si něco přinesete s sebou.

+ FB událost

Připravíme pro Vás vykuchaného kapra nebo filety z kapra nebo z lososa pro štědrovečerní večeři:

Vykuchaný kapr (rybníkářství Pohořelice) 1kg 180,-
Filety z kapra 100g 35,-
Filety z lososa 100g 39,-

Obalíme rybu či řízky z krůtího nebo vepřového masa krkovice / kotleta:

Obalený řízek z kapra (rybníkářství Pohořelice) 100g 50,-
Obalený řízek z krůtích prsou (ekofarma Zelenka) 100g 50,-
Obalený řízek z krkovice z Mitrovského dvora 100g 50,-
Obalený řízek z kotlety z Mitrovského dvora 100g 50,-

Delikatesy z rybího či drůbežího masa vhodné jako malý předkrm nebo obloženou mísu:

plněná ryba 100g 55,-
paštika z rybího či drůbežího masa 100g 50,-
konfitovaná kachní stehna + redukce z výpeku 1ks/ 140,-
roastbeaf (roštěná z Mitrovského dvora) 100g 90,-

Nachystáme:

salát bramborovy klasický 1kg 150,-
lehký salát bez majonézy vídeňského typu 1kg 150,-
salát z červenéřepy
(bio řepa z ekofarmy Pospíšilovi nebo biofarmy Machovi) 1kg 90,-
rybí polévku 1l 120,-

Napečeme domácí sváteční chléb typu vánočka, pumpernikl (tmavý režný chléb s rozinkami a ořechy):

1ks/cca 600g 95,-

Objednávat můžete na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – uzávěrka 20.12. 2012.

V případě zaplnění kapacity může být uzávěrka dříve.

Vánoční režim bistra Franz:

V pondělí na Štědrý den budeme mít zavřeno, stejně tak 25. a 26. 12.
Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky

  • otevírací doba čtvrtek 27. 12. od 10 - 23 hod
  • otevírací doba pátek 28. od 10 - 24 hod
  • otevírací doba sobota 29.12. klasicky 10 – 24 hod
  • otevírací doba neděle 30.12. klasicky 11 – 21 hod
  • 31. 12. a 1. 1. 2013 zavřeno

Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.

Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.

Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.

Váha masa je uvedena v syrovém stavu.

Ocean48

dodavatel vždy čerstvých mořských ryb a produktů z moře

Vegetariánský víkend v Bistru Franz

Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

Cold Brew u Franze

Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

#Midnight #bistro #brno #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),



Domácí limonáda. Dáte si? #homemade #cool #cold #bistro #veveri14 #brno #cute #drink #fresh

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Ovocný salát s ořechy a datlovým sirupem #food #breakfast #bistro #bistrofranz #brno #fruits

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Čokodortík od Kokina #dessert #food #bistro #bistrofranz #brno

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


U nás v bistru #autumn #food #breakfast #dinner #lunch #brno #bistro #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Bistro aktualne zvenku. Karel Schwarzenberg uvnitr. #napivo #napivoskarlem #veveri #bistro #beer #summer #street

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),