- Kuřecí kaldoun s domácími nudlemi Chicken kaldoun with homemade noodles1,7,9,12
- Hrášková polévka s mátou a slaninouPea soup with mint and bacon7,9,12
- Pečené žampiony plněné ořechy a gorgonzolou, salát s hruškami, petrželový vinaigrette Roasted champignons filled with nuts and gorgonzola cheese, salad with pears, parsley vinaigrette7,8,9,12 169 Kč
- Kuřeci prso (130g, farma Němcovi) na šalvějovém másle, gratinované brambory Chicken breast (130g, Němcovi farm) roasted with sage butter, gratinated potatoes7,9,12 189 Kč
Podáváme od 11:00 do 14:30.
- Po dobu oběda (11:00–14:30) neposkytujeme rezervace, děkujeme za pochopení.
- Přijímáme platební karty a stravenky.
Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů. Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia.Těstoviny připravujeme domácí, ze semolinové mouky. Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.