ENFILADE OPEN AIR | Fléda & Franz společně
středa 11. 9. 2013 | od 16:00
+ FB událost
Bistro Franz zajišťuje občerstvení na jednodenním festivalu Enfilade – open air. Přijďte se pobavit na městský festival situovaný v unikátních prostorách hradu Špilberk. Line up: Luis Bunuel, Voodooyoudo, Mylets, C, This Town Needs Guns a k němu občerstvení a víno připravené naším bistrem. Vstupenky v předprodeji či na místě.
> níže se dozvíte, co si budete moci dát
Víno rozlévané z vinařství Hrdina & dcera – Velké Bílovice
bílé, růžové, červené (0,2 l) 35,-
bílé, růžové, červené (0,1 l) 20,-
Nabídka drobného občerstvení
Drůbeží játrová paštika s brusinkami, chléb 60,-
Škvarková pomazánka, chléb s kvašákem 50,-
Plátky krkovice na rozmarýnu a chilli, chléb s jablečným křenem, hořčice 65,-
Plátky bůčku na česneku, chléb s jablečným křenem, hořčice 55,-
Ricottová pomazánka s pažitkou a rajčaty, chléb 55,-
Kuskus se salátem z červené řepy, bílého zelí a okurku, jogurtový dresing 55,-
Chléb nabízíme:
- žitný cibulový
- světlý
- pohankový bezlepkový
Pomazánky, paštiku, hořčici, salát, chléb jsme pro Vás připravili v Bistru Franz.
Maso je z místních farem, zelenina z ekofarmy Komendovi.
Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.
Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.
Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Rybnikářství Pohořelice

čerstvější sladkovodní rybu si lze jen těžko představit...
Farma Komendovi – zelenina bez chemie

Farma v Žeroticích nabízí pečlivě pěstované ovoce a zeleninu bez chemie a v souladu s přírodou.
Aktuálně vše prodáváme rozvozem anebo s sebou

Aktuálně rozvážíme jídla i nápoje zdarma v okolí Bistra Franz, také budeme prodávat jídlo a nápoje s sebou.
Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.
Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.
Rodinný den se Slezskou diakonií

Bistro Franz podporuje dobročinné akce!
Víkendové brunche u Franze

Každý víkend u nás probíhají pravidelné brunche – sobota & neděle (od 8:00 do 12:00).
Storyous se ptal Radka Nozara

Dočtete se něco o našem přístupu k surovinám a jejich dodavatelům.
Bistro Franz v časopisu Gurmet

O návštěvě našeho bistra.
Interiér Bistra Franz pohledem portálu Homepix

o architektonickém a designovém řešení našeho bistra
Nizozemský portál o brněnské kavárenské scéně

nizozemský lifestylový on-line časopis na návštěvě v Brně