Hodina Země v Bistru Franz

bfzeme1

sobota 25. 3. od 20:30

Bistro Franz se každoročně připojuje k Hodině Země.

Přijďte s námi zhasnout – v sobotu 25. 3. od 20:30, a symbolicky tím poukázat na člověkem způsobené klimatické změny, o kterých víme, a každý z nás se může aktivně podílet na jejich řešení.

Co pro planetu a klima můžeme dělat každý den? Inspirujte se.

Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • Hodina Země 2016 u nás v bistru Franz
  • HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
    HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • HODINA ZEMĚ 2014
  • Foto : www.takatukaphoto.com

    + FB stránka \ + FB událost

    Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.

    Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.

    Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.

    Váha masa je uvedena v syrovém stavu.

    Vegetariánský víkend v Bistru Franz

    Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

    Cold Brew u Franze

    Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

    #Midnight #bistro #brno #bistrofranz

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),



    Domácí limonáda. Dáte si? #homemade #cool #cold #bistro #veveri14 #brno #cute #drink #fresh

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Ovocný salát s ořechy a datlovým sirupem #food #breakfast #bistro #bistrofranz #brno #fruits

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Čokodortík od Kokina #dessert #food #bistro #bistrofranz #brno

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    U nás v bistru #autumn #food #breakfast #dinner #lunch #brno #bistro #bistrofranz

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


    Bistro aktualne zvenku. Karel Schwarzenberg uvnitr. #napivo #napivoskarlem #veveri #bistro #beer #summer #street

    Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),

    bfzeme2