Koncert Chrise Barickmana v bistru | sobota 7. 4. 2012

08koncerchrisebarickmana

This Saturday, 20.00 : Chris Barickman guitar + Peter Simon cajon, live concert

Chris Barickman pochází z New Yorku, ale už několik let žije v Brně, které dnes považuje za svůj domov spíše než Spojené státy. Chris má barvitou hudební kariéru, s hudbou procestoval půlku světa, působil v několika skupinách, žil na různých místech Evropy i Ameriky.

ENG // On Saturday 7th April in bistro Franz there's going to be a show of Chris Barickman. His music is a mixture of styles from the traditional American rock'n'roll and folk to punk, rock or pop...

+ Facebook událost

V jeho hudbě se prolíná řada stylů, od tradičního amerického rock'n'rollu a folku, přes punk, rock a pop. Jeho písně jsou plné energie, smutku, radosti, jsou směsicí všech silných emocí. Silný náboj mají i jeho texty, které poeticky a vtipně zachycují nejrůznější zážitky a prožitky. V současnosti hraje nejčastěji solo a akusticky. Svoje první album Mind is a terrible thing Chris vydal v New Yorku v r. 1997. Od té doby vznikla další čtyři. V současnosti Chris dokončuje páté album. Také se věnuje psaní písniček pro děti. Ve spolupráci s nakladatelstvím Computer Press vydal např. knihu Anglické písničky pro děti.

Dnešní obědové menu

pátek
13. 12.
/ vaří Karel
(od 11:00 do 15:00)

  • Marocká luštěninová harira s hovězímMoroccan beef harira soup9,12
  • Curry řepová polévka s koriandremCurried beetroot soup with coriander9,12
  1. Čočkový dhal se špenátem, jasmínová rýže, koriandr, sezamČočkový dhal se špenátem, jasmínová rýže, koriandr, sezam6,9,11,12 179 Kč
  2. Kapří hranolky (130g, Rybníkářství Pohořelice) bramborový salát s ředkvičkami a kapary, hrášková majonézaCarp fries, potato salad with radishes and capers, peas mayonnaise1,3,4,9,12 199 Kč
grilosos
 

Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.

Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.

Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.

Váha masa je uvedena v syrovém stavu.

Vegetariánský víkend v Bistru Franz

Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

Cold Brew u Franze

Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

#Midnight #bistro #brno #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),



Domácí limonáda. Dáte si? #homemade #cool #cold #bistro #veveri14 #brno #cute #drink #fresh

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Ovocný salát s ořechy a datlovým sirupem #food #breakfast #bistro #bistrofranz #brno #fruits

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Čokodortík od Kokina #dessert #food #bistro #bistrofranz #brno

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


U nás v bistru #autumn #food #breakfast #dinner #lunch #brno #bistro #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


Bistro aktualne zvenku. Karel Schwarzenberg uvnitr. #napivo #napivoskarlem #veveri #bistro #beer #summer #street

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),