Nizozemský portál o brněnské kavárenské scéně
nizozemský lifestylový on-line časopis na návštěvě v Brně
Uveřejňujeme článek o návštěvě Brna a jeho kavárenské scéně. Nizozemský lifestylový on-line časopis leijp.nl publikoval článek o „Brně – Berlíně Východu", v němž Vás na první pohled zaujme spousta nových barů a kaváren.
Ve výběru nechybí ani naše bistro, ve kterém vedle designu Martina Hrdiny zaujala i Cascara – čaj vyrobený ze slupek kávových třešní berlínské pražírny Bonanza.
+ přečtěte si: leijp.nl/tsjechie-brno
Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.
Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.
Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ocean48

dodavatel vždy čerstvých mořských ryb a produktů z moře
Rybnikářství Pohořelice

čerstvější sladkovodní rybu si lze jen těžko představit...
Aktuálně vše prodáváme rozvozem anebo s sebou

Aktuálně rozvážíme jídla i nápoje zdarma v okolí Bistra Franz, také budeme prodávat jídlo a nápoje s sebou.
Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.
Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.
Rodinný den se Slezskou diakonií

Bistro Franz podporuje dobročinné akce!
Víkendové brunche u Franze

Každý víkend u nás probíhají pravidelné brunche – sobota & neděle (od 8:00 do 12:00).
Storyous se ptal Radka Nozara

Dočtete se něco o našem přístupu k surovinám a jejich dodavatelům.
Bistro Franz v časopisu Gurmet

O návštěvě našeho bistra.
Interiér Bistra Franz pohledem portálu Homepix

o architektonickém a designovém řešení našeho bistra
Nizozemský portál o brněnské kavárenské scéně

nizozemský lifestylový on-line časopis na návštěvě v Brně
