Předvánoční nabídka Bistra Franz
Připravuje: Bistro Franz + Michal Rachad Hromas
Rádi pro Vás nachystáme tradiční i méně tradiční pokrmy pro Váš Štědrý večer.
Níže uvádíme nabídku včetně cen a původu surovin.
Ceny neobsahují obal, počítáme s tím, že si něco přinesete s sebou.
Připravíme pro Vás vykuchaného kapra nebo filety z kapra nebo z lososa pro štědrovečerní večeři:
Vykuchaný kapr (rybníkářství Pohořelice) 1kg 180,-
Filety z kapra 100g 35,-
Filety z lososa 100g 39,-
Obalíme rybu či řízky z krůtího nebo vepřového masa krkovice / kotleta:
Obalený řízek z kapra (rybníkářství Pohořelice) 100g 50,-
Obalený řízek z krůtích prsou (ekofarma Zelenka) 100g 50,-
Obalený řízek z krkovice z Mitrovského dvora 100g 50,-
Obalený řízek z kotlety z Mitrovského dvora 100g 50,-
Delikatesy z rybího či drůbežího masa vhodné jako malý předkrm nebo obloženou mísu:
plněná ryba 100g 55,-
paštika z rybího či drůbežího masa 100g 50,-
konfitovaná kachní stehna + redukce z výpeku 1ks/ 140,-
roastbeaf (roštěná z Mitrovského dvora) 100g 90,-
Nachystáme:
salát bramborovy klasický 1kg 150,-
lehký salát bez majonézy vídeňského typu 1kg 150,-
salát z červenéřepy
(bio řepa z ekofarmy Pospíšilovi nebo biofarmy Machovi) 1kg 90,-
rybí polévku 1l 120,-
Napečeme domácí sváteční chléb typu vánočka, pumpernikl (tmavý režný chléb s rozinkami a ořechy):
1ks/cca 600g 95,-
Objednávat můžete na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. – uzávěrka 20.12. 2012.
V případě zaplnění kapacity může být uzávěrka dříve.
Vánoční režim bistra Franz:
V pondělí na Štědrý den budeme mít zavřeno, stejně tak 25. a 26. 12.
Děkujeme za pochopení a přejeme klidné svátky
- otevírací doba čtvrtek 27. 12. od 10 - 23 hod
- otevírací doba pátek 28. od 10 - 24 hod
- otevírací doba sobota 29.12. klasicky 10 – 24 hod
- otevírací doba neděle 30.12. klasicky 11 – 21 hod
- 31. 12. a 1. 1. 2013 zavřeno
Zeleninu nám v biokvalitě dodává ekofarma Komendovi. Maso je z moravských chovů, často v bio kvalitě, kuřata z volného chovu. Místní ryby jsou z rybníkářství Pohořelice, mořské jsou z Ocean48. Vejce máme z domácích chovů.
Používáme sýr parmezánového typu Gran Moravia. Nabízíme chléb z pekařství Balabán.
Nevaříme z polotovarů, žádný z našich pokrmů neobsahuje glutaman.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ocean48

dodavatel vždy čerstvých mořských ryb a produktů z moře
Aktuálně vše prodáváme rozvozem anebo s sebou

Aktuálně rozvážíme jídla i nápoje zdarma v okolí Bistra Franz, také budeme prodávat jídlo a nápoje s sebou.
Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.
Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.
Rodinný den se Slezskou diakonií

Bistro Franz podporuje dobročinné akce!
Víkendové brunche u Franze

Každý víkend u nás probíhají pravidelné brunche – sobota & neděle (od 8:00 do 12:00).
Storyous se ptal Radka Nozara

Dočtete se něco o našem přístupu k surovinám a jejich dodavatelům.
Bistro Franz v časopisu Gurmet

O návštěvě našeho bistra.
Interiér Bistra Franz pohledem portálu Homepix

o architektonickém a designovém řešení našeho bistra
Nizozemský portál o brněnské kavárenské scéně

nizozemský lifestylový on-line časopis na návštěvě v Brně