Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

bf-svatymartin2019-cover

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.

Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.

Rybí krém s uzeným pstruhem
Kachní eintopf s houbami, zelím a kroupy
Carpaccio z husího prsa, grilovaná čekanka, pomeranč, ořechy
Kachní roláda se sušenými meruňkami a dýní, pyré z pečených brambor, glazované kaštany, topinambur
Trhané husí maso v perníkové briošce, marinovaná mrkev, cibulová BBQ, hruškový kompot

+ FB událost

 

Pstruha máme z rybníkářství Skalní v srdci Moravského krasu. Drůbež nám dovezli naši farmáři Komendovi.

Těšíme se na víkend!

Hosté o nás říkají

recenze načítáme přímo z Facebooku a Googlu

Dnešní obědové menu

čtvrtek
21. 11.
/ vaří Lucie
(od 11:00 do 15:00)

  • Polévka z pečeného květáku s kokosovým mlékem, koriandrBaked cauliflower soup with coconut milk, coriander9,12
  • Dýňová polévka s praženou černou čočkouPumpkin soup with roasted black lentils7,9,12
  1. Pečené žampiony plněné špenátem, ořechy a balkánským sýrem, batátové pyré, salát Baked champignons filled with spinachi, nuts and feta cheese, sweet potato pureé, salad7,8,9,12 189 Kč
  2. Krůtí (130g, farma Zelenkovi) roláda plněná jablky a brusinkami, celerové pyré, cider omáčkaTurkey (130g, Zelenkovi farm) roll filled with apples and cranberries, celery pureé, cider sauce7,9,12 199 Kč
domaci-lilkove-lasagne-s-rajcaty-parmazan
 

Vegetariánský víkend v Bistru Franz

Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

Cold Brew u Franze

Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

#Midnight #bistro #brno #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


bistrofranz-14