Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

bf-svatymartin2019-cover

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.

Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.

Rybí krém s uzeným pstruhem
Kachní eintopf s houbami, zelím a kroupy
Carpaccio z husího prsa, grilovaná čekanka, pomeranč, ořechy
Kachní roláda se sušenými meruňkami a dýní, pyré z pečených brambor, glazované kaštany, topinambur
Trhané husí maso v perníkové briošce, marinovaná mrkev, cibulová BBQ, hruškový kompot

+ FB událost

 

Pstruha máme z rybníkářství Skalní v srdci Moravského krasu. Drůbež nám dovezli naši farmáři Komendovi.

Těšíme se na víkend!

Hosté o nás říkají

recenze načítáme přímo z Facebooku a Googlu

Vegetariánský víkend v Bistru Franz

Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

Cold Brew u Franze

Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

#Midnight #bistro #brno #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


bistrofranz-14