Tomovo speciální Svatomartinské menu u Franze

bf-svatymartin2019-cover

Česká farmářská drůbež u Franze pod taktovkou Tomáše.

Tom se zaměřil na klasické recepty, které elegantně inovoval.

Rybí krém s uzeným pstruhem
Kachní eintopf s houbami, zelím a kroupy
Carpaccio z husího prsa, grilovaná čekanka, pomeranč, ořechy
Kachní roláda se sušenými meruňkami a dýní, pyré z pečených brambor, glazované kaštany, topinambur
Trhané husí maso v perníkové briošce, marinovaná mrkev, cibulová BBQ, hruškový kompot

+ FB událost

 

Pstruha máme z rybníkářství Skalní v srdci Moravského krasu. Drůbež nám dovezli naši farmáři Komendovi.

Těšíme se na víkend!

Hosté o nás říkají

recenze načítáme přímo z Facebooku a Googlu

Dnešní obědové menu

pátek
13. 12.
/ vaří Karel
(od 11:00 do 15:00)

  • Marocká luštěninová harira s hovězímMoroccan beef harira soup9,12
  • Curry řepová polévka s koriandremCurried beetroot soup with coriander9,12
  1. Čočkový dhal se špenátem, jasmínová rýže, koriandr, sezamČočkový dhal se špenátem, jasmínová rýže, koriandr, sezam6,9,11,12 179 Kč
  2. Kapří hranolky (130g, Rybníkářství Pohořelice) bramborový salát s ředkvičkami a kapary, hrášková majonézaCarp fries, potato salad with radishes and capers, peas mayonnaise1,3,4,9,12 199 Kč
grilosos
 

Vegetariánský víkend v Bistru Franz

Šéfkuchař Karel ve spolupráci s naší novou posilou Veronikou s bohatými zkušenostmi s vegetariánskou kuchyní, připravili menu celé bez masa.

Cold Brew u Franze

Studená káva – která nepříjde do styku s horkou vodou, připravuje se dlouhým luhováním čerstvě nahrubo namleté kávy ve studené vodě.

#Midnight #bistro #brno #bistrofranz

Fotka zveřejněná uživatelem Bistro Franz (@bistrofranz),


bistrofranz-14