Vítejte na nových stránkách bistra FRANZ.

Alergeny

SEZNAM ALERGENŮ publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/20211 EU

  1.  OBILOVINY OBSAHUJÍCI LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2.  KORÝŠI - a výrobky z nich
  3.  VEJCE - a výrobky z nich
  4. RYBY - a výrobky z nich
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) - a výrobky z nich
  6. SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) - a výrobky z nich
  7. MLÉKO - a výrobky z nich
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY - mandle, lískové ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. CELER - a výrobky z něj
  10. HOŘČICE - a výrobky z ní
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) - a výrobky z nich
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY - v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13.  VLČÍ BOB (LUPINA) - a výrobky z něj
  14. MĚKKÝŠI - a výrobky z nich

List of allergens published in Directive 2000/89 ES from 13.12.2014 by directive 1169/20211 EU

  1. Cereals
  2. Crustaceans
  3. Eggs
  4. Fish
  5. Peanuts
  6. Soybeans
  7. Milk
  8. Nuts
  9. Celery
  10. Mustard
  11. Sesame
  12. Sulfur dioxide and sulphites
  13. Lupines
  14. Molluscs

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení